CLARA VICTÒRIA PER DEU GOLS DAVANT DEL CN SANT ANDREU

Waterpolo – L’equip masculí rebia al CN Sant Andreu un equip que ocupa la meitat de la taula.
El partit ha començat amb molta igualtat i ha tardat a arribar el primer gol marcat per l’equip visitat. La resposta del nostre equip ha estat contundent amb 3 gols seguits de Fynn Schütze, Oscar Asensio i Alberto Barroso. Faltaven només 39 segons però els visitants han aconseguit marcar i deixar el marcador amb un sol gol de diferència (3-2).
El segon ha estat totalment diferent ja que primer han arribat els tres gols seguits dels nostres jugadors Stefan Vidovic, Oscar Asensio i José J. Bustos fins el 6 a 2. Però els visitants han aconseguit reduir a dos la diferència 6-4 a 3’18. A partir d’aquí s’han alternat els gols, dos a favor nostre per un dels visitants. Els gols els han marcat Guus Van Ijperen i Kanstantsin Averka.
S’ha arribat al descans amb una diferència favorable de 3 gols fins el 8 a 5.
La represa ha estat contundent amb una efectivitat total. El parcial ha estat demolidor de 8 gols a 1 a un gol per minut i els han marcat: Kanstantsin Averka (2), Pep Bonet, Fynn Schütze, Alberto Barroso, José J. Bustos, Fran Valera i Oscar Asensio.
Després del vendaval ha arribat la tranquilitat. Al el partit totalment decidit amb els 10 gols de diferència (16-6) l’equip s’ha dedicat a deixar passar el temps i encara n’ha tret un penal a favor que ha marcat Àlex Llauradó i un gol voistant tancaven el partit amb el marcador de 17 gols a 7.

Parcials: 3-2, 5-3, 8-1, 1-1
Golejadors: amb 3 gols Oscar Asensio i Kanstantsin Averka, amb 2 Fynn Schütze, Alberto Barroso i José J. Bustos i amb 1 Pep Bonet, Stefan Vidovic, Fran Valera, Guus Van Ijperen i Àlex Llauradó.

El proper partit de l’equip masculí serà dissabte vinent a la piscina Sant Jordi amb el partit de Lliga davant del CN Catalunya.