CLARA VICTÒRIA DE L’EQUIP MASCULÍ A LA CHAMPIONS DAVANT EL STEAUA DE BUCAREST

Waterpolo – Avui la nostra piscina ha tornat a acollir un partit de Champions. El nostre equip masculí rebia al Spandau de Bucarest quart classificat.
A casa seva el nostre equip es va imposar per 8 gols a 11 i feia pensar que pot ser un partit assequible.
Ha costat una mica obrir el marcador i, després de tres intents, a la quarta finalment ha entrat amb un gol de Kanstantsin Averka (1-0 a 5’45). També ha costat que arribés el segon de mans d’Alberto Barroso a 2’15. Per sort el tercer no s’ha fet esperar i ha estat, de nou, Kanstantsin Averka el que ha marcat el 3 a 0 amb que ha acabat el parcial.
El segon parcial ha començat millor, ja que a 6’24 Fynn Schuetze de penal posava el 4 a 0. Gairebé 3 minuts més tard Alberto Barroso posava el 5 a 0 i obria un forat important. Però a la jugada següent els romanesos posaven el 5 a 1. Els nostres juadors ho han seguit intentant però un altre xut al pal ha impedit tornar a posar els cinc gols de diferència i eñ marcador no s’ha mogut.
De nou ha estat Fynn Schuetze el que ha marcat primer en el parcial (6-1) i l’equip s’ha volcat sobre la porteria visitant, però han estat els romanesos els que han marcat i han posat el 6-2 al marcador a 4’40- I, ara si, la resposta del nostre equip ha arribat amb dos gols en tres minuts: Stefan Vidovic marcava el 7 a 2 i Fran Valera el 8 a 2.
Els visitants han respost de la mateixa manera, primer de penal, i després de contraatac posaven el 8 a 4 a 2’33. El nostres jugadors ho han seguit apretant però sense sort de cara a porta amb dues parades del porter visitant i una jugada d’home de més que no ha reexit.
Així s’ha arribat al darrer parcial amb quatre gols d’avantatge i 8 a 4 al marcador. I, una altra vegada, l’obrellaunes de Kanstantsin Averka ha marcat el primer gol del peròde (9-4). Menys d’un minut després Fran Valera posava el 10-4 i Alberto Barroso a 5’54 posava el 11 a 4 i obria un bon forat.
A partir d’aquí intercanvi de xuts al pal i bloquejats i el temps que ha anat passant fins que a 3’05 els visitants han aconseguit marcar el 11 a 5, aprofitant que tenien un home de més. Un nou xut al pal de Bali Mallarach a 3’05 i el temps que anava passant. A 53 segons Fynn Schuetze marcava el 12 a 5.
Finalment encara s’han vist dos gols més, un per banda i el darrer del nostre equip i del partit ha estat de Guus Van Ijperen . Però encara els visitants han tingut una oportunitat al darrer segon però el xut l’ha refusat el nostre porter suplent Xavier Teclas.
Averka ha estat el jugador més destacat i, com a curiositat a part dels gols, ha guanyat tots els sprints per la primera pilota de cada parcial.
Amb aquesta victòria, jutament amb la victòria contundent del VK Novi Beograd per 13 gols a 5 davant del AN Brescia deixa la classificació així:
1r VK Novi Beograd 12 punts, 2n Astrapool CN Sabadell 10, 3r AN Brescia 8 i 4t CSA Steaua de Bucarest 0
Això significa que es decidirà tot a la darrera jornada. El dia 6 de desembre a casa ens visitarà el VK Novi Beograd i el AN Brescia rebrà al cuer CSA Steaua de Bucarest.

Parcials: 3-0, 2-1, 3-3, 5-2
Golejadors: amb 4 gols Kanstantsin Averka, amb 3 Alberto Barroso, amb 2 Fynn Schuetze i Fran Valera i amb 1 Stefan Vidovic i Guus Van Ijperen.