Clara Caralt a la selecció espanyola sub16

La jugadora de volei de l’equip cadet A del Club, Clara Caralt, va anar del passat 24 al 26 de novembre a Sòria per formar part de la captació de tardor que realitza la RFEVB per a la selecció espanyola de menors, en aquest cas Sots 16.

Caralt, esperonada pel seu entrenador, l’Hugo Gotuzzo, que ha cregut sempre en les seves possibilitats i acompanyada per la seva família, va passar el cap de setmana, juntament amb 15 noies de diferents clubs de l’estat espanyol (CV Alcobendas, CV Ribeira Sacra…), van dur a terme quatre entrenaments en tres dies a les instal·lacions del CAEP Sòria. Des del primer moment en que van començar els entrenaments, la Clara va deixar clar les seves condicions per jugar al voleibol i, en Pascual Saurín, s’hi va fixar, cridant-la per a participar de l’entrenament de l’equip de la concentració permanent de Sòria que també s’entrenava en les mateixes instal·lacions.

El passat dilluns 4 es va publicar la llista de jugadores que participaran en el 8 nacions del WEVZA a Portugal, i Clara Caralt està entre les 12 jugadores escollides, juntament amb dues catalanes més.