CHAMPIONS: VICTÒRIA DAVANT DEL CN MARSELLA

S’ha fet esperar però finalment ha arribat. A la sisena jornada i a la nostra piscina ha arribat.

Davant teníem al CN Marsella, penúltim de la classificació, havia aconseguit la victòria davant del Spandau 04 a casa i es preveia un partit tens i la oportunitat de sortir de la cua del grup.

Els nostres jugadors han sortit molt concentrats i han aconseguit, després d’un intercanvi de gols, anar-se’n de dos gols al final del primer parcial amb 3 gols a 1 i ha continuat apretant i han doblat la diferència al descans. El marcador al descans era de 7 gols a 3.

La represa ha seguit de la mateixa manera. A  tercer parcial s’ha arribat a 1’31 a la diferència de 5 gols (10-5) i tot seguit els marsellesos han acoseguit reduïr a 3 la diferència (10-7).

Així s’arribat al darrer parcial i els nostres han sabut controlar la possible reacció dels visitants. Han mantingut la diferència de tres gols fins el minut 2’54. I ha estat clau, per evitar sorpreses, que a 1’27 Sergi Cabanas ha marcat el 13 a 9. Al final els marsellesos han reduït la diferència a 2 gols i han deixat el marcador final en 13 gols a 11.

Se’ns dubte Sergi Cabanas ha estat la gran figura del partit amb 7 gols i clau en moments determinats del partit.

Parcials: 3-1, 4-2, 3-4, 3-4
Golejadors: amb 7 gols Sergi Cabanas, amb 3 Bernat Sanahuja i amb 1 Lluc Bertran, Kanstantsin Averka i Dusan Banicevic.

El proper partit serà el dia 8 de febrer, de nou a casa, davant del VK Novi Beograd actual líder de grup.

Moltes felicitats a l’equip i cos tècnic!!