CHAMPIONS: L’EQUIP MASCULÍ CEDEIX DAVANT D’UN BRESCIA MÉS EFECTIU

El nostre equip masculí va desplaçar-se a Brescia per jugar la tercera jornada de la Champions.

Els italians portaven dues victòries clares en les dues primeres jornades contra equips importants. A la primera van guanyar clarament a la piscina de la JUG de Split per un clar 8 a 13 i, a la segona jornada a casa, van imposar-se al Telekom de Budapest per 8 a 4. Per tant era un rival fort i treure alguna cosa a la piscina italiana seria difícil.

El partit va començar amb un gol a favor nostre a 7’12 però de seguida els italians van donar la volta al marcador i a 5’52 ja estaven 2-1. D’aquí al final del primer parcial van anar agafant el domini del partit i el marcador va acabar amb un 4 gols a 2. El segon parcial va ser molt intens en defensa, amb moltes faltes i un penal a favor dels italians i que va acabar amb un gol per banda i van anar al descans amb el marcador de 5 gols a 3.

Era difícil però s’havia d’intentar. I la represa va ser dura ja que els nostres van haver de defensar al màxim i això va fer que es carreguéssin de faltes, 4 en contra per una a favor, i sense gols. I així s’arribava al tram final amb dos gols per remuntar. Però a 6’16 un gol italià posava encara més difícils les coses (6-3) i, tot i que van aconseguir tornar a marcar a 6’02 (6-4) era molt difícil. I a 3’33 els italians tancaven el partit amb els 7 gols a 4 definitius.

És important el pas endavant de l’equip ja que davant de rivals superiors surt sempre a competir.

Parcials: 4-2, 1-1, 0-0, 2-1
Golejadors: amb 1 gol Bernat Sanahuja, Lluc Bertran, Sergi Cabanas i José Javier Bustos.

Dissabte al migdia torna la Lliga i rebrà a casa el CN Mataró.