CHAMPIONS: GRANDÍSSIMA VICTÒRIA A BELGRAD PER 10 GOLS A 12!!

Waterpolo –  Avui tercer partit de Champions de l’equip masculí amb el rival que ocupa la primera posició del grup el VK Novi Beograd.

La temporada passada l’equip de Belgrad va ser sots campió de la Champions i, per tant, es preveia un partit difícil.

El partit ha començat amb una forta sortida dels serbis que a 2’59 dominaven per 3 gols a 0. Els nostres jugadors han reaccionat i, al final del parcial, la diferència s’ha reduït a 2 gols (4-2). Guus Van Ijperen ha marcat els dos gols.

El segon parcial ha estat més ajustat i els serbis només han pogut augmentar la diferència en un gol més. Al descans s’ha arribar amb el marcador de 7 gols a 4. Aquí ha estat el jugador Kanstantsin Averka el que ha marcat els dos gols del nostre equip.

A la represa el nostre equip ha aconseguit posar-se a 2 gols a 6’50 (7-5) amb gol de Fran Valera i han apretat però, malauradament, un xut al pal i un altre parat pel porter han impedit reduir la diferència i a la jugada següent els locals recuperaven els 3 gols d’avantatge. Però els nostres han respost ràpidament amb un gol, també de Fran Valera, i es tornaven a posar a 2 gols a 4’22 (8-6). I han seguit lluitant i ara Guus Van Ijperen posava el 8 a 7.

Els locals han reaccionat amb dos gols seguits i han tornat a marxar de 3 gols (10-7 a 1’52). En aquest moment el nostre equip ha tornat a intentar-ho. Fran Valera llençava u xut aturat pel porter, Blai Mallarach aconseguia marcar (10-8 a 1’24) i ha seguit i a 2 segons a Guus Van Ijperen li han bloquejat el xut. Han aconseguit reduir la diferència a dos gols (10-8) i imposar-se en el parcial per 3 gols a 4.

Així s’ha arribat al darrer parcial que ha començat molt bé ja que Alberto Barroso ha posat el 10 a 9 a 7.13. A partir d’aquí s’ha augmentat la intensitat defensiva però s’han comès 4 exclusions, entre elles 2 de José J. Bustos que ha suposat la tercera falta i exclusió amb substitució. I a seguir picant pedra i, ara si, recompensa. Primer penal a favor a 4’17 i empat a 10 i Alberto Barroso gol a 2’55 posava el 10 a 11 i a 0’41 tornava a ser Alberto Barroso el que posava el 10 a 12. Calia matar el partit.

Dos faltes seguides de Guus Van Ijperen tercera falta i 31 segons per jugar. Però els locals han fallat el xut. Faltaven 27 segons. I finaaaaal!!! . Un parcial de 0-4 i 10 gols a 12 al marcador final.

Moltíssimes felicitats als jugadors i tècnics.

Pacials: 4-2, 3-2, 3-4, 0-4

Golejadors: amb 3 gols Fran Valera, Alberto Barroso i Guus Van Ijperen, amb 2 Kanstantsin Averka i amb 1 Blai Mallarach.

Després de la visctòria del AN Brescia a la piscina del CSA Steaua de Bucharest per 8 gols a 17 el nostre equip encapçala el grup A: 1r CN Sabadell 7 punts – 2n VK Novi Beograd 6 – 3r AN Brescia 5 i CSA Steaua de Bucharest 0.

El proper partit serà a la piscina del AN Brescia el dimecres 1 de novembre.