CARLES COLL TANCA LA SEVA PARTICIPACIÓ A L’EUROPEU AMB UN NOU SISÈ LLOC

Darrera jornada del Campionat d’Europa de piscina curta a Kazan i el nostre nedador Carles Coll nedava, al matí, l’eliminatòria del relleu 4×50 Estils mixtes que malauradament ha estat desqualificat i, a la primera hora de la tarda nedava la final dels 100 Estils on ha estat sisè amb un temps de 52.50.

L’actuació del nostre nedador ha estat fantàstica: ha nedat un total de 7 proves i ha aconseguit classificar-se per 2 finals (100 i 200 Estils), dues semifinals (200 Braça i 50 Lliures), i ha batut 3 rècords de Catalunya Absoluts (100 Braça, 50 Lliures i 100 Estils) i 2 rècords del Club Absoluts (200 Estils i 50 Braça). No es pot demanar més. Moltes felicitats Carles!!

Gràcies a aquests rècords de Catalunya Absoluts en piscina de 25 metres en categoria masculina del total de les 28 proves, individuals i relleus absoluts i de clubs, 19 o sigui el 68% són en poder de nedadors o equips del Club.

Aquesta és una bona arrencada de la temporada internacional. I ara els grans objectius de l’equip absoluta abans de final d’any seran el Campionat d’Espanya d’Hivern en piscina curta i la Copa d’Espanya de Clubs en piscina llarga.

Molta sort a totes i tots!!

Fotografia: Carles Coll / Arxiu (c) Diari de Tarragona