CARLES COLL RÈCORD D’ESPANYA EN 100 ESTILS A LES SEMIFINALS I CARLES I SERGIO RÈCORD D’ESPANYA AL RELLEU DEL 4×50 m. LLIURES

Brutal tercera jornada dels nostres nedadors al Mundial de Piscina curta que s’està disputant a Melbourne. Dos Rècords d’Espanya. El primer per Carles Coll a les semifinals dels 100 m. Estils i a la final del relleu del 4×50 m. Lliures on han nedat els dos.

Carles Coll nedarà la final dels 100 m. Estils. Aquesta matinada ha nedat amb un temps de 52.32 i ha aconseguit passar a semifinals amb el novè lloc millorant la seva marca i el rècord de Catalunya, que ell mateix tenia de fa un any a l’europeu de piscina curta a Kazan. Però és que aquest matí, a la final ha baixat dels 52 segons i amb un temps de 51.97 ha entrat a la final amb la vuitena marca i ha batut el Rècord d’Espanya!! (anterior 52.20) i demà tindrà una nova oportunitat de millorar aquesta marca.

A més aquesta matinada s’han nedat les eliminatòries del relleu 4×50 m. Lliures amb la presència dels nostres nedadors. L’equip espanyol ha fet un temps de 1:26.29, setena marca i a tocar del Rècord d’Espanya. Aquesta vegada ha estat el Carles en fer la primera posta i ha fet un temps de 21.78 i el Sergio, ha estat qui ha fet la segona posta, i ha marcat un parcial de 21.52.

A la final el relleu espanyol ha aconseguit ser sisè amb un temps de 1:24.83, nou Rècord d’Espanya i els nostres nedadors han tingut un paper destacat millorant els parcials de les eliminatòries. El Carles ha repetit la primera posta i ha marcat un temps de 21.59 (dinou centèssimes menys) i el Sergio s’ha tirat tercer i ha marcat un temps de 21.04 (quaranta vuit menys). Impressionat!!

Moltes felicitats als dos i als seus companys del relleu Luís Domínguez i Mario Molla.

Demà hi ha les eliminatòries de 50 m. Lliures amb el Sergio i el Carles en 200 braça i el relleu del 4×200 Lliures.

Fotografia: Carles Coll @rfen