Carambola solidària de les seccions de sec del Club

Enguany, les seccions de sec de Basquet, Futbol Sala i Volei del CNS, han organitzat la “Carambola Solidària”, una iniciativa basada en la recollida d’aliments, dins el marc de la campanya que encapçala el Banc d’Aliments, amb l’objectiu de poder atendre a aquelles persones més necessitades.

La pràctica esportiva, més enllà d’un aprenentatge tècnic i tàctic, també és un gran instrument per transmetre valors positius, i per tant, contribuir a la millora social, i a potenciar la solidaritat i el companyerisme entre altres.

Prova d’això ha sigut la resposta per part dels jugadors, jugadores i famílies. Tot i ser el primer any que les tres seccions treballaven conjuntament en aquest àmbit (la secció de volei ja ho va fer l’any passat), el resultat final ha superat totes les expectatives.

Més de 30 litres d’oli, 100 litres de llet, 70 kg de pasta, uns altres tants d’arròs, llegums seques i llaunes de conserva, tonyina i productes d’alimentació infantil i d’higiene, són part del que s’ha acabat recollint durant la setmana que va durar la iniciativa.

Moltes gràcies a tots i totes, i moltes felicitats per la victòria!!!