CAP DE SETMANA RODÓ: L’EQUIP FEMENÍ REFORÇA EL LIDERAT I EL MASCULÍ JA ÉS LÍDER

Dissabte els dos equips sèniors tornaven  a casa, a les Naus, i el retorn no podia anar millor.

El primer partit enfrontava al nostre equip, segon classificat, amb CV Roquetes primer classificat. S’esperava un partit molt disputat com així va ser. Al final la victòria va ser per 3 a 1.
Els dos primers sets van caure del nostre costat per uns ajustats 25-21 i 25-22 decidits al final. Al tercer set vindria la reacció visitant amb un marcador de 21-25. El quart i definitiu el nostre equip el guanyava per 25-21 deixant el 3 a 1 final.

Després va ser el torn de l’equip femení enfrontant-se al CV Sant Just, un rival directe. El partit va acabar amb el mateix resultat de 3 a 1. Un partit que es va allargar perquè també va ser molt disputat.

El primer set  va ser favorable per 26-24 i el segon va caure del costat de les de Sant Just per 22-25. El tercer va ser clau per la victòria final ja que va acabar del nostre costat per 25-23. I el darrer, encara més disputat, ha fet que s’arribés a un empat a 19, però també un millor control en els moments claus ha permès arribar al 25-23 final i, confirmar encara més el liderat.

Però això no va acabar aquí, ja que l’equip masculí jugava ahir a la pista del CV Olot en un partit aplaçat.

L’equip masculí aconseguia, en menys de 24 hores, guanyar. El resultat va ser de 1 a 3.

El partit va començar amb un primer set clarament a favor 16-25. El segon, en canvi, va ser pel CV Olot per 25-20. A partir d’aquí el tercer i quart van ser clarament a favor del nostre equip per 19-25 i 11-25.

Amb aquestes dues victòries l’equip masculí és líder amb 27 punts a quatre del segon el CV Roquetes i el femení també líder amb 24 punts a tres del CV Sant Cugat.

Dissabte vinent l’equip femení viatja fins a Mallorca per enfrontar-se al CVS U Energía Sóller i l’equip masculí fins a terres andorranes a la pista del CV Encamp amb la idea de seguir la ratxa de victòries.