CAP DE SETMANA INTENS DE NATACIÓ ARTÍSTICA

El passat cap de setmana, va està ple de competicions on van participar varis equips de la secció de natació artística.

El divendres a la tarda a la residència Joaquim Blume, van ser l’ocasió de l’equip júnior, on la secció va presentar dos duets tècnics en la segona lliga de rutines tècniques. El duet format per Ada Martín – Andrea Medina van aconseguir una molt bona sisena posició i el duet Miriam Santamaria – Núria Martí la novena posició. Molt bona feina per un equip molt jove.

El dissabte van ser el torn de les figures, tota la jornada es va celebrar a les instal·lacions del Club Natació Granollers. Al matí van obrir la competició les infantils, que van realitzar la tercera lliga de figures. Destacar els resultats de: Claudia Ballero (3), Zulay León (12), Sandra Cruz (16), Núria Revelles (17), Laura Carpio (18).

A la sessió de tarda va ser la ocasió de veure a les nedadores alevins, que van realitzar quitare figures en la seva tercera jornada de figures. Destacar els resultats de: Xenia de la Puente (4), Dana Cervantes (5), Rediyet Rocasalvas (9), Anna Muñoz (11) i Alba Rosal (19).

I per a finalitzar la jornada, l’equip Copa Catalana 3 va estrenar la seva nova rutina d’equip tècnic, Mostrant una molt bona execució i una actitud a l’hora de nedar molt bona.

I el diumenge a la tarda, a les piscines Sant Jordi va ser l’ocasió de veure nedar a les més petites de la secció, els equips benjamins van estrenar temporada en la primera jornada del Campionat de Catalunya benjamí, amb molt bones sensacions. Destacar els resultats de:

NIVELL 1: Katrin Abuobaker i Miriam Polo (13), Laura Fernandez i Daniela Ramirez (16).

NIVELL 2: Carla Hernandez (1), Paula Moix (3), Mireia Sas (4) i Eneko Sanchez (6)

NIVELL 3: Juliette del Cerro (13), Daniela Varea (18), Raquel Gimeno (25), Carla Hernandez (26).

Moltes felicitats a totes les participants i a seguir treballant per a millorar cada dia!