CAMPIONS D’ESPANYA ALEVINS I SEGONS INFANTILS!!

El passat cap de setmana del 18 al 20 de Març va tenir lloc el Campionat d’Espanya d’Espanya d’Hivern de categoria Aleví i Infantil a les instal·lacions del Club Natació Lloret.

El divendres va ser el torn de les alevins de la secció, a la sessió de matí van participar en la modalitat de figures, on destaquem la tercera posició de la general de la nedadora Berta Cires. A la tarda l’equip va participar en la modalitat de rutina combinada i van aconseguir la tercera posició.

En la classificació general per clubs, l’equip va aconseguir el trofeu de club campió d’Espanya.

El dissabte durant tot el dia va ser la jornada de figures de la categoria infantil, on destaquem la segona posició de la nedadora Xènia de la Puente.

El diumenge al matí, va ser la darrera jornada de la competició on van participar els dos equips infantils dels club en la modalitat de rutina combinada. L’equip Infantil B va aconseguir una molt bona novena posició i l’equip Infantil A es va pensar la medalla de bronze.

En la classificació general per clubs, l’equip infantil B va quedar en dotzena posició, mentre que l’equip Infantil A va quedar en segona posició.

Moltes felicitats a totes les esportistes per la seva feina i a seguir treballant pels campionats d’Estiu!