CAMPIONS DEL MÓN DESPRÉS D’UNA FINAL D’INFART

Han passat 21 anys des del darrer títol de Campions del Món des de Fukuoka 2001 on hi va participar el nostre jugador Dani Ballart. I ara han estat tres: Sergi Cabanas, Bernat Sanahuja i Edu Lorrio.

A la final d’avui s’ha patit de valent. Ha estat un partit vibrant contra una Itàlia que ha lluitat tot el partit i s’ha arribat al final amb un empat a 9 gols i als penals, se n’han necessitat 11, el nostre porter l’Edu Lorrio n’ha aturat dos per un que s’ha fallat de la banda de la selecció. A més un dels llençadors ha estat el Sergi Cabanas que ha marcat el seu penal (el cinquè). Al final s’han imposat als penals per 5 gols a 6 i al global 14 a 15.

En total han jugat 5 partits, ja que a la fase de grups només van jugar dos partits amb dues victòries una ajustada amb Itàlia i una de clara respecte Sudàfrica. El partit de quarts de final davant de Montenegro va ser clau i la victòria ajustada per només un gol obria la porta a lluitar per les medalles i, perquè no somniar amb el títol. I així va ser: la selecció espanyola es va imposar clarament a la semifinal a Croàcia per 5 gols de diferència i a la final.

Ha estat un gran final per un grandíssim Campionat. Moltes felicitats nois!!

Els altres dos jugadors del Club van quedar vuitens. Després de posar-ho molt difícil a la selecció espanyola a quarts, cedint només per un gol, van jugar del 5è al 8è amb Sèrbia i els anfitrions hongaresos i no van poder guanyar cap dels dos partits

Resultats de la selecció espanyola:

Fase de Grups
(-Canadà 2 – Espanya 19 jugat però no va valer per un brot de COVID a l’equip canadenc)
-Espanya 28 – Sudàfrica 2
-Itàlia 12 – Espanya 14
Quarts de Final
-Espanya 7 – Montenegro 6
Semifinal
-Espanya 10 – Croàcia 5
Final
-Itàlia 14 – Espanya 15