CAMPIONS A LA SUPERFINAL DE LA WORLD CUP!!!

Waterpolo – Els jugadors del Club: Sergi Cabanas, Bernat Sahahuja, Edu Lorrio i Fran Valera s’han proclamat, amb la selecció espanyola Campions de la Final de la Copa del Món que s’ha disputat de divendres fins ahir diumenge a la ciutat californiana de Los Ángeles.

La selecció espanyola ha jugat a un grandíssim nivell i es va desfer, amb molt autoritat, divendres  d’Alemanya als quarts de final. El resultat va ser de 9 gols a 18.

En aquest partit van ser alineats els nostres quatre jugadors i en Bernat i en Fran van contribuir amb un gol cadascú.

A les semifinals del dissabte la selecció estatal es va trobar amb Hongria. El partit va estar totalment dominat fins al final del tercer quart amb un marcador favorable de 9 gols a 4, però al darrer quart els magiars van apretar i van acabar perdent només de 2 gols. El marcador final va ser de 10 gols a 8.

En aquest cas els nostres jugadors Bernat Sanahuja amb 2 i Sergi Cabanas amb 1 gol van contribuir d’una manera destacada en aquesta victòria.

I ahir diumenge va arribar la final on esperava la sempre difícil Itàlia. Però un gran primer parcial de la selecció (5-1) i un control en la resta van permetre aconseguir el títol per 10 gols a 4.

En aquest darrer partit Bernat Sanahuja va aconseguir marcar un dels 10 gols.

Moltes felicitats als nostres jugadors i a la resta de la selecció!!