CAMPIONES!!!

Tercer i definitiu partit del Play-Off pel títol i ha estat un grandíssim partit jugat per les nostres jugadores que l’han controlat des del primer minut. I quant el CN Mataró s’ha acostat s’ha acostat a 2 gols han sabut reaacionar i tornar als 3 o 4 gols de diferència que han estat la tònica de tot el partit.
Han començat amb un clar 3 a 0 al primer parcial. El segon ha estat molt igualat i amb un empat a 3 al parcial han arribat al descans amb un clar 6 a 3, però òbviament no era definitiu i més sabent que el Mataró no baixaria els braços.
A la represa han estat clau dos gols seguit a favor del nostre equip (8-3) a 2’47 que encarrilava molt bé el partit, però el Mataró contestava amb un gol a 1’24 i deixava el marcador amb un 8-4 molt bo per afrontar el darrer i definitiu parcial.
Calia actuar amb el cap fred i un penal en contra a 6’23 posava el 8 a 5 podria fer entrar els dubtes però no ha estat així i la resposta de l’equip ha estat contundent amb dos gols que posaven el 10 a 6 al marcador a 3’01. A partir d’aquí les nostres jugadores han sabut jugar amb el temps i, per molt que ho ha intentat, el Mataró només ha aconseguit marcar un gol que dexava el resultat definitiu en 10 gols a 7.
D’aquest partit s’han de posar en relleu els 4 gols de la jugadora Irene González que, a més, ha estat la màxima golejadora en aquest play-off amb 10 gols i del gran paper de la defensa i de la porteria defensada per l’espectacular Laura Ester..

Parcials: 3-0, 3-3, 2-1, 2-3
Golejadores: amb 4 gols Irene González, amb 2 Catharina Van der Sloot i Nona Pérez i amb 1 Maggie Steffens i Judith Forca.

La màxima golejadora d’aquesta lliga ha estat la nostra jugadora Judith Forca amb 81 gols.
Ha estat un títol guanyat amb moltes difícultats, molt sacrifici en defensa i gols en moments clau. A destacar el paper totes totes les jugadores i staff i, òbviament, agraïr el suport del nostre públic que, en els dos partits jugats a casa han omplert fins a la bandera la nostra piscina i, amb el seu suport, han col·laborat a la victòria final.

Aquest ha estat el 19è títol de Lliga revalidant el títol aconseguit l’any passat.

Fotografia: Campiones –  Jordi López (Especial RFEN)