CAMPIONES I SOTS CAMPIONS DE LA COPA CATALUNYA!!

Aquest cap de setmana s’han disputat a la Zona Esportiva del CN Montjuïc la Fase Final de les Copes de Catalunya la primera competició oficial de la temporada.

Els nostres equips absoluts han fet una gran competició i han disputat les finals.
La primera final disputada ha estat la femenina. I el rival, ha estat el de costum, el CN Mataró i ha estat un partit igualat fins al descans.

Els dos primers parcials s’han repartit u per cada equip d’igual manera. El primer ha estat a favor dels nostres interessos per 2 gols a 4 i, el segon, ha estat per les maresmenques per 4 a 2 i s’ha arribat al descans amb empat a 6.

El cop de gràcia ha estat un contundent 0-5 a favor del nostre equip. Així s’entrava al darrer quart amb el marcador de 6 gols a 11. I, al darrer quart, el Mataró s’ha arribar a posar-se a dos gols (9-11) a 3’15 però dos gols seguits del la Judith i la Mati posaven el marcador en el 9 a 13 gols final.

Parcials: 2-4, 4-2, 0-5, 3-2

Golejadores: Amb 3 gols Judith Forca, amb 2 Elena Ruíz, Irene González, Paula Leitón i Bea Ortiz i amb 1 gol Sabrina Van der Sloot i Mati Ortiz.

La segona final ha estat la masculina contra el CN Atlètic-Barceloneta i, en aquest cas, no ha pogut ser. Al final els mariners s’han imposat per un clar 16 gols a 9.

L’Atlètic-Barceloneta ha controlat el partit i, tret del 0 a 1 inicial, sempre han controlat el marcador i han augmentat les diferències. Només al tercer quart els nostres jugadors han aconseguit igualar el parcial a 3 gols.

Parcials: 4-2, 5-2, 3-3, 4-2
Golejadors: amb 5 gols Francisco Valera, amb 3 Bernat Sanahuja i amb 1 Kanstantsin Averka.

Resultats dels partits de la Copa Catalunya:

-Quarts de Final:

Anada: CNS 23 – CN CATALUNYA 5 (F) i CNS 16 – CN SANT ANDREU 10 (M)
Tornada: CN CATALUNYA 8 – CNS 20 (F) i CN SANT ANDREU 6 – CNS 15 (M)

-Semifinals:
CN TERRASSA 14 – CNS 7 (F) i CN BARCELONA 6 – CNS 10 (M)

-Finals:
CN MATARÓ 9 – CNS 13 (F) i CN ATL-BARCELONETA 16 – CNS 9 (M)

Moltes felicitats a totes i tots!!

Fotografia: Campiones de la Copa Catalunya @nataciocat