CAMPIONES D’EUROPA PER SISENA VEGADA!!!

Ho han tornat a fer. Avui a Can Llong les nostres jugadores han tornat a fer història.

Ahir amb la gra victòria davant del Orizzonte avui tenia a un altre grandíssim rival a la final en CN Mataró. Un equip que coneix molt bé al nostre equip i que posa les coses difícils. I avui no ha estat una excepció.

El nostres jugadores sabien que havien de fer un gran partit en defensa i molt centrades en atac. I poc a poc han anat complint amb el guió.

El partit ha començat amb molta igualtat. De fet s’ha avançat el Mataró i la nostra jugadora Maggie Steffens ha tornat el marcador a l’empat. I, al final del primer parcial, s’arribava amb empat a 1.

El segon a començat amb la mateixa tònica. Mati Ortiz posava l’1 a 2 al marcadors i el Mataró aconseguia empatar a 2 a 4’03. A partir d’aquí les nostres jugadores han aconseguit agafar el control del partit i han aconseguit marxar amb tres gols d’avantage al descans. Judith Forca aconseguia el 2-3 a 3’48, Sabrina Van der Sloot feia el 2-4 a 3’06 i a 2’14 una altra vegada la Judith aconseguia el 2 a 5.

Aquest resultat permetia afrontar els dos darrers parcials amb una diferència que feia ser optimista.

A la represa ha començat amb un altre gol de Judith Forca que posava el 2 a 6 al marcador. El Mataró ha reaccionat i, al final del parcial, han reduït la diferència a 3 gols (4-7). Nona Pérez havia marcat el setè gol a 3’58.

Els tres gols eren importants però amb les mataronines no es podia baixar la guàrdia ja que sempre lluitant fins al final.

Primer el mataró ha reduït a dos gols la diferència, però a la següent jugada següent Maica Garcia tornava a posar els 3 gols d’avantatge (5-8). Però encara faltaven 7’08, un món. I en aquest moment les mataronines han estat més efectives en atac i amb dos gols consecutius han aconseguit posar-se a un sol gol (7-8) a 5’25.

Calia reaccionar i, a la jugada següent, Elena Ruíz aconseguia el 7 a 9. Un gol molt important però encara quedaven 4’58. Calia defensar molt bé i gestionar bé els temps. El Mataró apretava i les nostres s’aplicaven en defensa i la Laura, com ahir a la semifinal, tornava a ser clar amb dues grans parades.

A 2’56 les mataronines aconseguien posar el 8-9 i el “fantasma” dels penals es feia present. Però una forta defensa, cap fred i una altre gran parada de la Laura Ester han impedit que les mataronines marquessin cap més gol. I final ……… i sisena Copa d’Europa guanyada!!

Parcials: 1-1, 1-4, 2-2, 4-2
Golejadores: amb 3 gols Judtih Forca i amb 1 Mati Ortiz, Sabrina Van der Sloot, Maggie Steffens, Elena Ruiz, Maica Garcia i Nona Pérez.

Han estat 12 anys gloriosos amb 10 Finals Fours amb 6 títols, 5 guanyats a casa (2011, 2016, 2019 i 2023) i una fora de casa l’any 2013 a Eger (Hongria) i 3 finals i (2015, 2018 i 2022).

Moltíssimes felicitats a totes les jugadores, equip tècnic.

I, com no podria ser d’una altra manera, donar les gràcies al nostre públic que sempre ha estat al costat del nostre equip i que ha estat molt important per la victòria final.

Felicitar també a la Federació Catalana de Natació per la organització de l’esdeveniment i al CN Mataró per la seva lluita i per estar d’acord en jugar a la nostra piscina.

Moltíssimes gràcies. Força Saba!!