CAMPIONES DE LLIGA GRÀCIES A UN ALTRE PARTIDÀS

Ho han tornat a fer!! i ja són 18 títols de lliga els que ha guanyat el nostre equip femení.
A l’igual que al segon partit el grandíssim treball en defensa del nostre equip i estar encertat en els moments oportuns han fet que, de nou, el títol tornés a casa.
El partit ha tingut pocs gols però oportuns. L’equip ha sabut controlar el partit en tot moment i excepte el primer quart sense gols, on les porteres han estat les grans protagonistes, a partir del segon quart la cosa s’ha anat movent poc a poc i el parcial de 1 a 3 ha permès arribar al descans amb aquests dos gols d’avantatge.
A la represa hi ha hagut intercanvis de gols i al final del tercer quart es mantenien els dos gols de diferència (5-7). I el moment clau del partit ha estat l’inici del darrer quart en què un gol de la Maica Garcia a 7’11 i de Maartje Keuning a 5’00 posaven el marcador amb 5 gols a 9 que feia molt difícil que el partit s’escapés. I tot i que Mataró ho ha intentat i s’ha posat a dos gols a falta de 3’54 el marcador ja no s’ha mogut. Resultat final 7 gols a 9.
Ha estat un gran partit de tot l’equip que ha fet possible aquest títol tant desitjat.

Parcials: 0-0, 1-3, 4-4, 2-2
Golejadores: amb 3 gols Maica Garcia, amb 2 Judith Forca i Maartje Keuning i amb 1 Mati Ortiz i Nona Pérez.

Com dèiem aquest ha estat el 18è títol de Lliga, tercer per l’actual tècnic David Palma. La llàstima és no haver pogut acabar la Lliga de la temporada passada ja que l’equip portava una ratxa de 9 títols consecutius. A més recordem que aquesta temporada s’han guanyat els tres títols estatals: lliga, copa i supercopa.
I ara queda la final de la Copa Catalunya i podria ser un nou ple de títols per equips.

En total han jugat algun partit 19 jugadores i les 3 màximes golejadores han estat: Judith Forca 46 i Maartje Keuning i Irene González amb 39 gols. En total s’han marcat 302 gols a favor i 151 en contra (curiositat el doble exacte a favor).

Moltes felicitats equip!!