CAMPIONATS DE CATALUNYA: L’EQUIP ABSOLUT B CAMPIONS!!! i L’EQUIP INFANTIL VUITÈ

Waterpolo – Aquest cap de setmana s’han disputat dos Campionats de Catalunya: l’Absolut Masculí a les instal·lacions del CNSant Feliu i l’Infantil Masculí a les Piscines Municipals de Montjuïc.
En el cas del Campionat de Catalunya Absolut el nostre equip Absolut B venia de quedar tercers a la Lliga Catalana i, val a dir, que han fet una gran actuació ja que al final han aconseguit quedar Campions després d’imposar-se clarament al AESE als quarts de final i a l’anfitrió CN Sant Feliu B.
A la final davant del CN Mataró B ha continuat el bon joc i han dominat des de l’inici. Una manera excel·lent de tancar la temporada.

A més el nostre jugador Óscar Blasco ha estat nomenat MVP del Campionat. Moltes felicitats a jugadors i equip tècnic!!

Resultats:

Quarts de Final
-CNS B 13 – AESE 7
Semifinal
-CN Sant Feliu B 5 – CNS B 7
Final
-CNS B 10 – CN Mataró B 5

I, pel que fa a l’altre campionat, l’equip infantil ha jugat el seu Campionat. Venia de quedar cinquè a la Lliga.
D’entrada a vuitens es va imposar clarament al CN Montjuïc però a quarts el partit contra el CN Barcelona A s’esperava més igualat, però els barcelonins se’l van emportar clarament i això va fer que el nostre equip hagués de disputar del 5è al 8è lloc.
Al partit pel 5è al 8è lloc el CN Terrassa A ha estat clarament superior i, al final, s’ha tingut de jugar pel 7è i 8è lloc amb el CN Mataró en que han cedit per 5 gols a 8.

Resultats:

Vuitens de finals
-CNS A 12 – CN Montjuïc 5
Quarts de final
-CN Barcelona 9 – CNS A 3
5è al 8è lloc
-CN Terrassa A 11 – CNS A 4
7è al 8è lloc
-CNS A 5 – CN Mataró 8

La setmana vinent a Madrid es disputarà el Campionat d’Espanya Juvenil Femení i el Campionat de Catalunya Aleví Masculí a la nostra piscina.