CAMPIONAT GIRONA-COSTA BRAVA DE KARATE

El Campionat de Girona Costa Brava que es va realitzar a Sant Feliu de Guixols el dia 21 d’octubre. Hi van participar un total de 250 nens i nenes de tot Catalunya i del Club Natació Sabadell van participar en Categoria Aleví Mixte, el Jacob Bellver i la Marina Cruz. En Categoria Juvenil Femenina van participar la Núria Macià i la Meritxell Monedero. Tots ells acompanyats per Daniel Guirado que a més va fer d’àrbitre a la competició.
Els resultats van ser:

Jacob va aconseguir la 6a plaça i Marina Cruz va aconseguir pujar al podi com a 3a clasificada amb un total de més de 25 competidors tot un èxit pels mes petits del grup (aleví mixte).
En Juvenil femení la Núria i la Meritxell, van aconseguir arribar a la final i, per primera vegada en la nostre activitat, van aconseguir que una final de un campionat interclubs la realitzessin dos competidores del Club Natació Sabadell. La Meritxell va aconseguir quedar campiona i la Núria va aconseguir el segon lloc, moltes felicitats a totes dues.
Aquests resultats, aconseguits pels esportitstes del Club, han obert la porta a participar en torneigs de més prestigi i amb competidors de molt mes nivell. Aquest cap de setmana, diumenge dia 28 ens han convidat a participar en 6è Torneig de Karate de l’ACR La Pau al Pavelló de la Mar Bella a Barcelona, en la que hi participaran mes de 600 competidors de tot Catalunya. Del Club Participaran 6 competidors, La Dafne, el Joel, La Marina, El Gerard, La Meritxell i la Núria.
Esperem i desitgem que els nostres esportistes puguin gaudir d’un gran cap de setmana i sobretot que continuïn amb la seva formació en els valors de l’esport i la companyonia que van demostrar durant tota la jornada.
Doncs esperem poder compartir el dilluns un altre èxit dels nostres esportistes.