Campionat d’Espanya de sincro – Trofeu Infantas Open

Aquest cap de setmana s’ha aconseguit una gran fita esportiva amb les nedadores formades al club: Emma Garcia i Irma Naval. Les dues van aconseguir el primer lloc en el duo tècnic a nivell nacional, amb una puntuació de 70.3320. La competició començava amb molt bon peu i amb molta energia!! El dissabte  tocava nedar el duet lliure, el qual van classificar-se en tercer lloc tot i nedar una rutina amb una dificultat elevada i uns moviments molt artistics i novedosos que van ser menys valorats, amb una puntuació 69.6000, del esperat per les tècniques: Neus Seguí, Paula Klamburg i Sara Rosés.
Campionat d’Espanya infantil
En la modalitat d’equip, les nedadores van nedar l’eliminatòria i tot i que els salts i les acrobacies no van acabar de sortir del tot bé i gràcies a les puntuacions de figures van classificar-se per la final.L’equip va encarar la final amb un objectiu clar: nedar millor i no fallar en els salts. I la veritat que així va ser i van aconseguir una puntuació de 64.7002, i una desena posició estrenant la nova rutina d’equip amb nedadores molt joves. En la modalitat de rutina combinada l’equip va aconseguir una puntuació de 64.3331, una tretzena posició entre les 27 rutines. L’equip infantil ha aconseguit la 10 posició en la classificació general per clubs dels 40 presents en el campionat.
Felicitar a totes les nedadores infantils i a les seves entrenadores: Neus Seguí i Ariadna Mestre per la seva gran temporada.Campionat España