Campionat d’Espanya aleví-infantil de sincro

Els dies 4 i 5 de Març va tenir lloc a la ciutat de Torrevieja el Campionat d’Espanya de natació sincronitzada de les categories alevina i infantil. El campionat es compon de dues sessions, una primera de figures i una darrera jornada de rutines combinades.

El divendres a la tarda van iniciar la competició les nedadores infantils realitzan quatre figures de la categoria i obtenint uns bons resultats; posicionant-se en el 8a posició d’un total de 32 clubs. Cal destacar la 33a posició de la Clara Balaguer (01), i la 42a posició de l’Abeba Julian (03) i la 62a de l’Andrea Medina (03), que es posicionen en 10è i 16è lloc del seu any respectivament.

El dissabte al matí va ser el torn de les nedadores alevines, que també van realitzar quatre figures aconseguint uns bons resultats; posicionant-se en el 7a posició d’un total de 30 clubs. Cal destacar la 40a posició de Marta Tello (04), la 42a de Claudia Ballero (04) i la 51a de Laura Carpio (05), que es posiciona en 13a posició del seu any.

El dissabte a la tarda els equips van estrenar les rutines combinades en competició nacional. A primera hora van nedar l’equip infantil, demostrant una bona execució amb una rutina molt dinàmica i alegre van aconseguir la puntuació de 63,5999 que les va situar en 12a posició d’un total de 20 rutines. A segona hora els va tocar el torn a les més petites, les alevines van presentar la nova rutina “Aladdin”, que va aconseguir unr puntuació de 61,0331 que les va situar en 6a posició d’un total de 17 rutines.