Campionat d’espanya aleví-Infantil de sincro

Els dies 17 i 18 de Març va tenir lloc a la piscina Sant Jordi de Barcelona el XVIII Campeonato de España Alevín – Infantil de Invierno, on van participar els equips de la secció de natació sincronitzada del Club Natació Sabadell.

En categoria Aleví, a nivell individual la nedadora del Club, Antonia Prat Pesce va quedar Campiona d’Espanya en la modalitat de figures amb una puntuació total de 64,09; seguida de les nedadores Sandra Rodríguez Damian que va quedar en quarta posició, Laura Carpio Melgarejo en sisena i Aina Saura Verlinden quinzena. En la modalitat de rutina combinada l’equip va aconseguir la quarta posició amb una puntuació total de 63.76 punts.

En la classificació total per equips, en categoria alevina el Club Natació Sabadell va quedar club Campió d’Espanya. Equip entrenat per les tècniques Ariadna Mestre i Paula Alcorta.

En categoria Infantil en la modalitat de figures destacar les nedadores Martina Gras Arisa que va aconseguir la 32 posició seguida de la Miriam Santamaria de Dios en 37 i l’Abeba Julian Sanchez en 51. En la modalitat de rutina combinada l’equip va aconseguir un total de 70,73, que finalment degut a tres punts de penalització les va col·locar vuitena posició.

En la classificació total per equips, en categoria infantil el Club Natació Sabadell va quedar novè club d’Espanya. Equip entrenat per les tècniques Neus Seguí i Paula Klamburg.

antonia-amb-la-medalla antonia lequip-alevi-club-campio-despanya tota-la-delegacio