CAMPANYA DE MICROMECENATGE PEL PLA PEDRERA

El Club Natació Sabadell endega una campanya de micromecenatge per dotar de recursos el pla pedrera.

Cada any el Club inverteix en totes les seves seccions, 2 milions d’euros dels quals 800.000 estan destinats al pla pedrera.
La situació actual, generada per la pandèmia de la COVID, ha afectat de manera directa en aquests ingressos, i ara des del Club s’endega aquesta campanya per tal de buscar recursos alternatius.
Una campanya que durarà fins al 31 d’agost i que es podran fer aportacions al pla pedrera en general, però també a cada secció esportiva en concret (natació, waterpolo, natació artística, bàsquet, futbol sala, tennis taula, vòlei, triatló).
Les donacions es podran fer per dues vies (i en tots els casos es podran desgravar fiscalment), o bé per la via de convertir-se en sport partner CNS (tant per a socis com no socis) on es Club obsequiarà amb una sèrie de contrapartides, o bé a través de petites donacions puntuals sense contrapartida.
Una campanya transversal, un projecte de Club que busca la implicació de tothom qui estimi l’esport, el Club i el seu esport base. Una campanya que busca que els futurs campions i campiones del pla pedrera puguin arribar tan lluny com els seus ídols.
Comptem amb tu!
Tota la informació a: