CAMP. ESPANYA OPEN I JÚNIOR D’HIVERN: ARRIBA L’HORA DE LA VERITAT

Vint nedadors viatjaran a Màlaga per disputar del dissabte 7 al dimecres 11 d’abril el Campionat d’Espanya Open i el Júnior d’Hivern. Aquesta es considera la millor competició de l’any i és on es disputaran les places per a participar al Campionat d’Europa Absolut de Glasgow i el Campionat d’Europa Júnior de Hèlsinki.
Els nostres esportistes que hi participaran seran:
-12 nedadors: Jofre Allande, Bruno Ferrari, Raúl Pedrosa, Guillermo Perosanz, Albert Rodríguez, Marc Sánchez, Marc Tel, Àlex Torrents, Ramiro Tossone, Èric Vilaregut, Marc Vivas i Aschwin Wildeboer.
-8 nedadores: Júlia Cabeza, Marina Castro, Marina Garcia, Beatriz Gómez, Judit Ignacio, Sandra Nicolás, Aina Oliván i Erika Villaécija.
Els objectius principals en aquesta competició són, a criteri dels nostres tècnics:
1. Classificació per la competició internacional de referència dels nadadors: Marc Sánchez, Marina Garcia i Judit Ignacio.
2. Classificació per la competició internacional d’edats de la nedadora: Aina Oliván.
3. Retorn a una competició d’alt nivell nacional com és l’Aschwin Wildeboer.
4. Consolidació a l’alt nivell nacional dels nostres nedadors joves.
Fent un repàs històric l’Open és una competició que se’ns dóna bé. Es disputa des de la temporada 1998-99, amb un any que no es va disputar, i sempre com a proves de selecció i des de la primera hem tingut representació internacional absoluta. A nivell júnior hem tingut representació internacional en 15 d’aquestes 18 temporades.
Esperem que aquesta sigui una edició on continuem millorant el nostre palmarès.
Molta sort a tots i totes!!

Fotografia: Nedadors i nedadores que participaran a l’Open