CAMP. ESP INFANTIL: QUARTES I CAMP. CAT. JUVENIL: SETENS

Waterpolo – Aquest cap de setmana el nostre waterpolo de categoríes ha tingut una doble cita. L’Infantil femení ha disputat el Campionat d’Espanya a Màlaga i el Juvenil Masculí jugava el Campionat de Catalunya a la Piscina Municipal de Montjuïc.

En el cas de l’Infantil Femení al final han quedat quartes després de fer una primera de fase de grups extraordinària i una segona fase en què la sort ens ha estat esquiva.

Segons el tècnic Enric Arnella “Campionat molt igualat en la seva fase final. Arribàvem amb una baixa important, Ona Jurado, que està disputant l’Europeu sub 15.
Tot i així l’equip ha jugat a un bon nivell. La Coaner Llorenç i la Paula Carrasco han estat les jugadores més destacades en atac, i la Júlia Teodoro ha fet un bon paper a la porteria.
Vam competir fins l’últim minut a les semis amb el Catalunya i es va escapar el partit per petits detalls.
Tot i així ens emportem molts aprenentatges del torneig”.

Resultats:

-CN Sabadell – CN Terrassa (Grup A) 8-2
-CN Sabadell – CW Carthago (Grup A) 12-2
-CN Sabadell – Leioa WLB (Grup A) 13-3
-CN Sabadell – CN Ciudad De Alcorcón (Quarts de Final) 7-3
-CN Sabadell – CN Catalunya (Semifinal) 6-8
-CN Terrassa – CN Sabadell (3-4 Lloc) 7-4

En el cas del Juvenil Masculí ja se sabia que la diferència amb els equips primers classificats a la Lliga era important i, per tant, l’obtectiu era seguir agafant experiència, lluitant i creixent. Al final han estat setens.

Resultats:

CN Atl-Barceloneta – CN Sabadell (Quarts de Final) 14-8
CN Sabadell – CN Barcelona (5-8 lloc) 6-12
CN Catalunya – CN Sabadell (7-8 lloc) 7-9

Aquest proper cap de setmana es disputaran els campionats de Catalunya Absolut, amb la presència del nostre equip B, i l’Infantil Masculí.