CAMP. ESP. DE FONS MÀSTER: LA CLIMATOLOGIA VA MANAR

De divendres a ahir es va disputar a Mataró el Campionat d’Espanya de Fons.
En el nostre cas teníem quatre nedadores inscrites a la prova de 1500 Lliures Femenins de dissabte però la mala sort va fer que només una podés fer-ho.
D’entrada la Susana Marín va ser baixa per lesió. I les altres tres eren a Mataró per nedar.
La sessió es va nedar amb normalitat i es van nedar els 1500 Lliures masculins sense més incidències. El problema va venir quan s’ha via nedat la meitat de la prova dels 1500 Lliures femenins i els va sorprendre la tempesta que va arrencar tendals i hi van caure tres llamps seguits. Tal i com marca el reglament la competició es va aturar i, reunides totes les parts, es va decidir que la prova de 1500 Lliures femenins no entraria a la puntuació i que només rebrien medalla aquelles categories en què, totes les nedadores inscrites, haguéssin nedat.
En el nostre cas només va poder nedar l’Adriana Port (+55) que va quedar Campiona d’Espanya de la seva categoria ja que totes les nedadores de +55 havien nedat en el moment de la suspensió.
Aquest no va ser el cas de les altres dues nedadores Cristina Santiago i Loli Balbuena que no van poder disputar la prova. Una verdadera llàstima ja que ambdues nedadores tenien moltes ganes de nedar aquesta prova.

Resultats de les nostres nedadores:

-1500 Lliures femenins: 1a Adriana Port (+55-23:46.63). Les nedadores Cristina Santiago (+35) i Loli Balbuena (+60) no van poder nedar a causa de la suspensió de la sessió.