CAMP. ESP. CADET MASCULINS: EL NOSTRE EQUIP ACABA CINQUÈ

Des de dijous fins avui s’ha disputat a les nostres instal·lacions de Can Llong el Campionat d’Espanya Cadet Masculí amb un total de 20 equips.

El nostre equip s’estalviava la primera fase de grups però havia de disputar una eliminatòria prèvia a quarts de final davant del CN Barcelona, tercer classificat de la Lliga Catalana (el nostre equip va ser quart). Va ser una llàstima perdre aquest partit per 3 gols (12-9) i més quan al descans s’havia arribat amb un favorable 3 a 5. Aquest resultat va fer que l’equip s’hagués d’enfrontar amb el CN Mataró, primer de la lliga catalana i el nostre equip va cedir per 8 gols (15-7) i això obligava a lluitar pel 5è al 8è lloc.

Dues victòries ajustades per un sol gol davant del C. Waterpolo Sevilla (8-7) i el C. Encinas Boadilla (12-11) ha permès que el nostre equip hagi quedat 5è a la classificació final. Un bon final de temporada.

El màxim golejador de l’equip ha estat després dels 5 partits disputats: Biel de Gracia amb 11 gols. Felicitats a jugadors i staff.

Al final del Campionat els llocs d’honor han estat per: 1r CN Atl-Barceloneta, 2n CN Barcelona, 3r CN Mataró i 4t Real Canoe NC.

La setmana vinent serà el tot de l’equip juvenil femení a la piscina del CE Mediterrani.