CAMP. CATALUNYA: L’EQUIP JUVENIL FEMENÍ TERCERES I ELS EQUIPS BENJAMINS GAUDINT DE L’EXPERIÈNCIA

Waterpolo – Aquest cap de setmana tres dels nostres equips han disputat el Campionat de Catalunya. L’equip Juvenil ho feia a casa i, al final, han aconseguit ser terceres i estar molt a prop de la final. Hem de recordar que a la lliga van acabar quartes.

Al  primer partit de quarts de final, el rival va ser el CN Sant Andreu cinquè a la lliga i les nostres jugadores el van dominar des de l’inici i es van imposar final per un clar 11 a 7.

A semifinals les esperaven les guanyadores del Lliga el CN Mataró. I pel que s’havia vist a la Lliga la diferència entre els dos equips era important. I de fet així va començar el partit.

Les maresmenques van tancar el primer parcial amb un clar 0-3, però les nostres jugadores van reaccionar i igualar el segon i tercer parcial: 3-3 al segon (3-6 al descans) i  2-2 al tercer (5-8) que feia complicada la proesa. I encara més quan a l’inici les mataronines posaven el 5-9 però gràcies a un gran treball defensiu va fer que s’arribés a 47 segons amb el marcador 8-9 i tot podia passar. Però no va poder ser i van haver de disputar el tercer lloc amb el CN Atl-Barceloneta.

Les marineres havien quedat terceres a la lliga i, per tant posarien les coses difícils com així ha estat.

Al primer parcial les nostres jugadores van sortir a pel partit i es van colocar amb un 2-4 favorable. No obstant el partit es va igualar al segon  amb un 2-2 que portava al descans amb un 4-6. Però un tercer parcial favorable a les marineres per 4-2 que posava el marcador amb empat a 8 i entraven els nervis.

I el darrer parcial avançava amb un intercanvi de gols fins l’empat a 10 a 3’11. I nervis i més després de que el nostre equip fallava un penal a 1’31.  Però un temps mort oportú del nostre entrenador a 39 segons ha permès marcar a 21 segons i deixar el partit amb el marcador definitiu de 10 gols a 11.

Moltes felicitats a jugadores i tècnics!!

També van jugar els equips benjamins a la piscina del CN Montjuïc. En aquest cas l’objectiu era gaudir de l’experiència i seguir aprenent.

Un fet curió va ser que els emparellaments sorgits dels resultats van fer que al darrer partit s’enfrontéssim els nostres 2 equips. Va ser una bona manera d’acabar el Campionat i la temporada.

L’equip femení va disputar un total de 5 partits i aquests van ser els resultats:

  • CN BARCELONA – CNS FEM (GRUP H – PARTIT 1)                          5-1
  • CNS FEM – AE SANTA EULÀLIA (GRUP H – PARTIT 2)                 10-2
  • CN TERRASSA MIXTE A – CNS FEM (GRUP H – PARTIT 3)           7-0
  • CN BADIA – CNS FEM (17è-25è)                                                              3-5
  • CNS FEM – CNS (17è-25è)                                                                          2-9

I el masculí en va disputar un menys i amb aquests resultats.

  • CN MATARÓ A – CNS (GRUP C -PARTIT 1)                                          4-3
  • CNS – CN PREMIÀ (GRUP C -PARTIT 2)                                               4-5
  • CNS – CN BADIA (17è-25è)                                                                        11-3
  • CNS FEM – CNS (17è-25è)                                                                           2-9

 

Molt bona feina a jugadors, entrenadors i famílies!!

La setmana vinent serà el torn del Campionat d’Espanya Infantil femení a Màlaga de divendres a diumenge i del Campionat de Catalunya Juvenil Masculí a les Piscines Municipals de Montjuïc.