Bronze de l’equip júnior de sincro

Aquest cap de setmana l’equip júnior format per la Carla Bennassar, Masha Bondarenko, Emma Garcia, Paula Martinez i Andrea Puerta han participat al Campionat de  Catalunya júnior en modalitat de figures, equip i solo.

El divendres van iniciar el campionat a la residència Blume d’ Esplugues del Llobregat.  En aquesta sessió van haver de executar 4 figures, les obligatòries i les del grup 2. Les nedadores van defensar cada figura amb solidesa i control fet que les va fer obtenir mantenir una bona puntuació de cara a la sessió de rutines.  Destacar el resultat de Emma garcia (8), Paula Martinez (20) i Carla Bennassar (22).

Ahir el CN Molins de Rei  acollia la jornada de rutines. A primera hora del darrer diumenge de febrer les nedadores Paula i Emma, mantinaven per nedar el Solo classificant-se 8ena i 7ena respectivament.

A les 12:00 hores  les nedadors júniors realitzaven la seva primera competició en equip, onn estrenaven la nova rutina. La novetat d’aquesta va agradar, parts amb potència i altres més artistiques. Feedback positiu tot i que s’ha de seguir treballant per poder executar-la de manera més fluida i harmoniosa.  L’equip es va penjar la medalla de bronze!!

Va ser doncs un campionat per poder recollir les impresions dels jutges i treballar fort les següents setmanes per preparar el campionat estatal.
MOLTES FELICITATS I MOLTA FORÇA NOIES!!