Bons resultats dels equips alevins de voleibol

El millor voleibol en categoria aleví de Catalunya s’ha pogut veure als nostres pavellons aquest passat cap de setmana.

Per una banda, el diumenge, els sis millors equips femenins, es jugaven l’accés al Campionat d’Espanya i s’han viscut grans partits de voleibol, que s’han jugat amb molta intensitat per tots els equips, on el frec a frec ha durat fins que la darrera pilota ha tocat a terra a la gran final.

A les semifinals, el C.N. Sabadell va guanyar al C.V. Barcelona per 2-0. A la final, el rival era el C.V. Esplugues, que havia guanyat 2-1 al C.V. Hospitalet, a l’altre semifinal.
A la final, les locals, entrenades per Abril Pérez i amb el suport de Roser Dols, s’emportaven el primer set per 25-21, desplegant un molt bon joc. El segon parcial ha estat dominat per les espluguenques que han igualat el partit amb un 10-25 i forçaven el desempat. El set definitiu ha acabat caient de la banda visitant per un ajustat 11-15. Per tant, el C.N. Sabadell va obtenir una meritòria segona posició.

D’altra banda, l’equip aleví masculí, entrenat per Arnau Villarreal i amb el suport d’André Collin, va disputar dissabte a Sabadell la darrera jornada de la lliga regular. El C.N. Sabadell es va imposar amb claredat, per 3-0 al C.V Andorra, al Barça i al C.V. Vall d’Hebron, quedant primer i amb aquest resultat, l’equip s’ha guanyat l’accés al Campionat d’Espanya que es jugarà a  a Valladolid del 21 al 23 de juny.

Gran temporada la d’aquests dos equips, amb molt bons resultats en totes les competicions disputades i que poden estar ben orgullosos del nivell mostrat durant tota la temporada.