CAMP. ESPANYA: BONES ACTUACIONS DE LES NOSTRES JÚNIORS I INFANTILS

Els dies 27 i 28 de Novembre a la piscina del Mundial – 86 de Madrid, s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de Figures Infantil i Rutines tècniques júnior.

CATEGORIA JÚNIOR:

En categoria júnior la competició es va iniciar el dissabte el matí amb l’estrena de la rutina de solo tècnic de la nedadora Meritxell Ferré, que va aconseguir la medalla de bronze.

A mig matí va ser el torn de l’equip tècnic júnior, amb un equip molt jove i amb molta projecció, van nedar la rutina amb molta energia i van aconseguir una històrica quarta plaça.

Equip format per: Sandra Rodríguez, Aina Saura, Laura Carpio, Júlia Medina, Marta Font, Meritxell Ferré, Irina Lopez i Júlia Terència – Sofia Gil i Valeria Lopez com a reserves.

El diumenge, va ser el torn del duet júnior, format per Meritxell Ferré i Marta Font, que van brillar amb una rutina a ritme de rock-punk i van col·locar-se en una molt bona cinquena plaça.

Per a tancar la jornada 3 esportistes del club es van presentar a la prova de la preselecció i les nedadores Marta Font i Meritxell Ferré van estar seleccionades per a participar a la propera concentració al CAR de Sant Cugat.

CATEGORIA INFANTIL:

En categoría infantil, 6 nedadores de l’equip infantil van participar en la modalitat de figures. Destacar els resultats de Xènia de la Puente que va aconseguir la medalla de bronze i Anna Muñoz, que va quedar en quarta posició.

En el comput total, l’equip infantil es va classificar en tercera posició en la classificació per clubs.

Al final de la jornada, 4 esportistes del club van participar a les proves de la preselecció infantil i les nedadores Xènia de la Puente, Anna Muñoz i Alba Rosal van estar seleccionades per a participar a la propera concentració que es celebrarà a Buitrago Lozoya, a Madrid.

Moltes felicitats a totes!!