BONA VICTÒRIA DE L’EQUIP MASCULÍ ABANS DEL PARTIT A BUCAREST

Waterpolo – Avui al migdia a la nostra piscina s’ha jugat el partit avançat de la jornada 18a de Lliga davant del Real Canoe, ja que dissabte es juga el partit d’anada dels quarts de l’Euro Cup a Bucarest.

El partit es preveia sense massa història ja que la diferència amb el Real Canoe era important.

I així ha estat. El nostre equip ha manat en el marcador des de l’inici i, poc a poc ha anat augmentant la diferència fins els 10 gols de diferència amb el 15 a 5 final.

El primer parcial ha estat clar pels nostres jugadors que a 3’38 ja dominàven per 3 gols a 0. A més s’ha produït un fet curiós i és que a 43 segons d’ha llençat dos penals, un per banda, i els 2 s’han fallat. Els gols els han marcat Oscar Asensio, Stefan Vidovic i Fran Valera.

El segon parcial ha continuat amb el domini dels nostres jugadors, A més s’han vist vuit gols: cinc han caigut del nostre costat i tres pels visitants. Kosta Averka, Fran Valera de penal, 2 de Jan Pérez i Alberto Barroso de penal han portat a l’equip fins el 8 a 3 amb què s’ha arribat al descans.

Al tercer parcial els nostres jugadors han tancat el partit amb un clar 5 a 1 que ha portat el marcador al 13 a 4. Han marcat Fran Valera (2, un de penal), Stefan Vidovic, Alberto Barroso i  Biel Degracia. En aquest punt Fran Valera, al final del parcial, ha marcat el penal mentre que els visitants han fallat el seu.

El darrer parcial s’han alternat els gols: 2 a favor del nostre equip i 1 pels visitants. Aquests darrers dos gols de Fran Valera i Jan Pérez.

Parcials: 3-0, 5-3, 5-1, 2-1
Golejadors: amb 5 gols Fran Valera, amb 3 Jan Pérez, amb 2 Stefan Vidovic i Alberto Barroso i amb 1 Oscar Asensio, Kosta Averka i Biel de Gracia

I ara a pensat en l’importants partit a la piscina del Steaua de Bucarest. Força Saba!!

Fotografia: Víctor Castillo