BONA VICTÒRIA DAVANT DEL CE MEDITERRANI

Waterpolo – Avui visitava la nostra piscina el sisè classificat de la Lliga el CE MEditerrani. I a la convocatòria hi havia 2 novetats: Bruna Dot i Alejandra Aznar ja que la Sofia Giustini i la Irene González seguiexen de baixa per lesió.
El partit ha començat amb un gol matiner de Paula Leiton i, jugada a jugada, s’han anat intercanviant els gols al marcador fins el 2 a 2. El 2 a 1 l’ha marcat la Irene Casado. I a partir d’aquí tres gols seguits de Maartje Keuning, Sabrina Van der Sloot i Bea Ortiz deixaven el marcador amb el marcador de 5 gols a 2 al final del primer parcial.
El segon parcial ha seguit, com el primer. Paula Leiton marcava el 6 a 2, a la jugada següent marcava l’equip visitant i, novament, Paula Leiton posava el 7 a 3 a 6’47. I en aquest punt han estat les visitants les que han aconseguit marcar 2 gols seguits i han provocat un penal, que podia significar que es coloquéssin a un sol gol, però han fallat el penal. I, en aquest moment, el partit ha fet un gir i, denou tres gols seguits de: Judith Forca, Maica Garcia i Bea Ortiz posaven el partit amb 5 gols d’avantatge (10-5) al descans.
El tercer parcial ha estat menys mogut i el primer gol de Maica Garcia ha arribat a 3’39 i a la jugada següent les visitants posaven el 11-6. Tot semblava que acabaria així, però a 5 segons s’ha pitat un penal en contra que també ha fallat l’equip visitant.
I el darrer parcial ha estat la Sabrina Van der Sloot la que ha marcat primer, seguit d’un gol visitant i ara Mati Ortiz posava el 13 a 7 a 6’44. Les visitants responien amb el 13 a 8 a jugada següent. Després vindrien els gols de Maartje Keuning i Irene Casado que posaven el marcador amb 15 gols a 8 i les visitants responien amb dos gols posan el 15 a 10 a 1’34 i Bea Ortiz responia posant el 16 a10.

Parcials: 5-2, 5-3, 1-1, 5-4
Golejadores: amb 3 gols Paula Leiton i Bea Ortiz, amb 2 gols Sabrina Van der Sloot, Maartje Keuning i Irene Casado i amb 1 Mati Ortiz i Judith Forca.

Dissabte l’equip jugarà a Mulhouse (França) un partit de Champions.