BONA VICTÒRIA DAVANT DE L’EQUIP GREC ALIMOS

Waterpolo – Segon partit de Champions del nostre equip femení i també a casa i amb un rival al que s’hi havia enfrontat abans el Alimos Nac Betsson.
Els grecs acostumen a ser rivals durs sobretot en defensa i cal no refiar-se.
I ha costat marcar fins a 6 xuts han estat rebutjades o al pal han impedit posar-se pel davant al marcador i, per fi, a 2’41 Irene González aprofitant la superioritat marcava el 1 a 0 i poc després Sabrina Van der Sloot marcava el 2-0 a 1’53. Les gregues s’han posat 2-1 a 1’25 però Paula Leiton a 51 segons, aprofitant una altra superioritat posava el 3-1 al marcador.
El segon parcial ha començat amb un gol de Sofia Giustini a 6’42 (4-1) però les gregues han reaccionat i aprofitat dues superioritats (a 6’11 i 4’13) es posaven a un sol gol de diferència (4-3). Per sort Judith Forca a 2’55 trencava la ratxa hel·lena i tornaven els dos gols d’avantatge (5-3) i menys d’un minut més tard Irene González posava el 6-3 al marcador. Però encara hi haria un gol de les gregues a 1’39 que posava el 6-4 i, aquí hem tingut mala sort. A 18 segons la Irene González enviava un xut al pal i a només un segon les gregues posaven el 6 a 5 i s’arribava al descans.
Caldria remar molt la segona part.
Al tercer parcial un altre xut al pal de la Maartje Keuning mantenia la tensió del partit i, per fi, una altra vegada Irene González marcava i aconseguia posar el marcador 7-5 a 5’55 i, ella mateixa posava el 8 a 5 a 5’11. Però les gregues no es rendien i posaven el 8 a 6 a 4’55. A la següent possessió Sofia Giustini marcava el 9 a 6 i a 2’25 Maica Garcia tornava a posar el marcador amb 4 gols de diferència (10-6). A més s’ha de destacar les parades, en moments claus, de la nostra portera Laura Ester: inmensa!! i la concentració en defensa de les nostres jugadores.
Així s’ha arribat al darrer i definitiu parcial. I, han estat les gregues les primeres a marcar (10-7 a 7’14). Calia tenir el cap fred i no refiar-se i seguir amb el treball en defensa. Així Maartje Keuning aprofitant la superioritat posava el 11 a 7 a 6’47. I el temps anava passant i un altre xut al pal, ara de la Judith Forca a 3’52. Però ha seguit el bon treball defensiu i recompensa. Sabrina Van der Sloot marcava el 12 a 7 a 3:03 que encarrilava el partit, però no es podien relaxar.
Però encara hi ha hagut temps per un altre xut al pal també de la Judith i una altra aturada de la Laura Ester i a 36 segons Paula Leiton marcava el 13 a 7 i, a la jugada següent, una altra aturada de la Laura a 17 segons. I encara hi ha hagut temps perquè la Bea Ortiz arrodonís el marcador amb el 14 a 7. Però encara les gregues han tingut temps per fer un nou xut i, de nou, s’ha trobat amb la Laura que ha tornar a aturar la pilota. I final.
Parcials: 3-1, 3-4, 4-1, 4-1
Golejadores: amb 4 gols Irene González, amb 2 Paula Leitón, Sabrina Van der Sloot, Sofia Giustini i amb 1 Maartje Keuning, Maica Garcia, Judith Forca i Bea Ortiz.
Un partit molt ben lluitat que fa que el nostre equip continuï líder del grup B i el proper dissabte 4 de novembre jugarà a la piscina del Dunaujvaros VC hongarès.
Moltes felicitats a les jugadores i tècnics!!