BON CAP DE SETMANA DEL NOSTRE TENNIS TAULA

Tennis Taula – Aquest cap de setmana la nostra secció ha tingut tres cites importants. Dues a les instal·lacions de Can Llong amb el Memorial Mare Weisz i l’Open Santi Vidal i la participació d’alguns dels nostres jugadors i jugadores a l’Open Internacional de Vic.

ALBA PRADES, CAMPIONA AL MEMORIAL MARE WEISZ CELEBRAT AL CN SABADELL

El Torneig femení Memorial Encarnació Romero ‘Mare Weisz’ ha tornat a estar un gran èxit. Una jornada esportiva i de tennis de taula molt bonica i emotiva i amb una gran participació. La cita ja és un clàssic del tennis de taula femení i l’amor i la tendresa que va evocar tota la vida l’Encarnació a tota la seva família, va veure’s una vegada més reflectit en un Open magnífic. El títol en aqueta edició se’l va endur la destacada Alba Prades, que es va imposar en la final a Mònica Weisz. La tercera plaça va per Montse Weisz. Les dues bessones van gaudir a la pista i fora de la pista, al igual que tota la nissaga, que va viure en primera persona l’amor i l’estimació que tothom tenia per l’Encarnació i per la família Weisz, un referent personal i esportiu a la ciutat de Sabadell, i en el tennis de taula català i estatal.

JAUME QUEROL (TORTOSA), CAMPIÓ DE L’OPEN SANTI VIDAL DE VETERANS AL CN SABADELL

El destacat palista del Tennis Taula Tortosa Jaume Querol s’ha adjudicat una nova edició de l’Open Santi Vidal de Veterans de tennis de taula celebrat aquest cap de setmana al CN Sabadell. Victòria de Querol, el gran favorit, contra el sabadellenc Ignasi Weisz en la final. I la tercera plaça ha estat per a Josep Maillo (Canet). La final l’ha va arbitrar Santi Vidal, que als 93 anys, ha viscut la vuitena edició d’aquesta destacada cita que porta el seu nom. La competició ha comptat un any més amb destacadíssims jugadors de la categoria.

GRAN ÈXIT DELS PALISTES DEL CN SABADELL A L’OPEN INTERNACIONAL DE VIC

La secció de tennis de taula del CN Sabadell ha tingut una destacada actuació a l’Open Internacional de Vic, que s’ha celebrat aquest cap de setmana. En l’Open Adaptat, Jordi Dinarès ha estat subcampió de la cita. Dinarès, que es manté una vegada entre els millors, ha cedit en la final contra Ferran Paredes, nou jugador del Sant Cugat. En l’Open Infantil de Vic, Quim Barberà ha estat subcampió en caure en la final contra Toni Sorní (Tortosa) per 2 sets a 3 i 10-12 en el cinquè set. Barberà va disposar de dues pilotes a favor pel títol. I tercera plaça final per a Owen Yang, que en semis va perdre davant Sorní per 1 a 3. En l’Open Català, tercer lloc final per a Aniol Font. En les semifinals, Font va perdre contra Roc Gibert per 1 set a 3. En la categoria absoluta, el jove Joan Barberà Soler va arribar fins als vuitens de final, mentre que Luca Khidasheli també va accedir al quadre final on va caure davant Cesc Carrera, en la primera ronda.

En l’Open B aleví femení, Agnès Llovet es va endur la victòria final. Llovet va superar la seva companya d’equip al CN Sabadell, Karen Yang.
Salutacions.