Bart Kizierowski, nou director tècnic de la secció de natació

La secció de natació del Club té un nou director tècnic. Es tracta de Bart Kizierowski, entrenador polonès que durant quatre anys ha estat l’entrenador responsable del CAR de Madrid – Blume. Kizierowski, que tindrà al seu càrrec a cinc entrenadors, ha entrenat fins ara a nedadors del Club de la talla de Konrad Czerniak, Judith Ignacio, Marc Sanchez, Miguel Duran, i altres destacats com Melani Costa, Merche Peris o Markel Alberdi.

A nivell personal, Bart Kizierowski ha sigut quatre vegades olímpic amb la selecció polaca, dos vegades campió d’europa als 50 lliures i un cop tercer al Campionat del Món.

El nomenament del nou director tècnic de la secció es fruït d’un procés de selecció entre sis candidats, que van ser analitzats profundament pels diferents membres de la secció de natació, fins que es va creure que Kizierowski era l’entrenador adient per portar a terme el nou pla impulsat per la Junta Directiva.

‘Pla Pedrera’
La secció de natació del Club s’emmarca també dins del nou  ‘Pla Pedrera’, que pretén situar als esportistes joves com l’epicentre de les decisions de l’àrea esportiva i pedagògica del Club, recuperant els valors que han fet gran a l’entitat sabadellenca i que s’havien perdut en els darrers anys.

El ‘Pla Pedrera’ persegueix, a mig termini, que el 75% dels integrants dels equips absoluts d’aigua (waterpolo, natació i sincronitzada) siguin esportistes formats al CN Sabadell des de les categories inferiors. Actualment, la mitjana de jugadors de la casa és d’un 40%, tot i que depèn de les seccions esportives.

El nou Pla pretén reforçar el sentiment de pertinença al Club i generar un seguit de valors positius que permetin el desenvolupament integral dels joves, tant des del punt de vista esportiu, com pedagògic com humà.