Ascens dels equips cadet i juvenil femenins a Primera Divisió

El passat dissabte dia 28 d’abril, ambdós equips van aconseguir de forma matemàtica l’ascens de categoria, recuperant així la plaça a Primera Divisió perduda la passada campanya.
Aquestes categories juguen les seves competicions de forma conjunta sumant els punts aconseguits per cada equip durant la temporada i, amb la victòria dels dos conjunts, combinada amb les derrotes de l’altre club outsider a la plaça que donava accés directe, va donar com a resultat, l’ascens directe.
Ambdós equips van liquidar els seus partits per la via ràpida en guanyar de forma contundent (3/0) al segon classificat de la lliga, CV Sant Cugat. Aquest fet, obligava a guanyar els seus partits a l’altre candidat a pujar de forma directa, el CH Bordils però, tot i que no era previsible, només va assolir un dels sis punts en joc, en perdre 2/3 i 0/3 els equips juvenil i cadet respectivament.
Saltava la sorpresa i, les nostres noies no havien d’esperar més per poder assegurar el tret que les duia a Primera.
Per si no fos suficient, el passat cap de setmana, les Naus rebien al CH Bordils, rival que va trobar-se amb una allau de joc per part de les noies de blau que les hi van endossar un 3/0 i un 3/1 que certificaven la superioritat dels nostres equips durant aquesta fase de la temporada.
L’Oto Lusic, al capdavant de l’equip Juvenil A ha aconseguit un meritori ascens amb un conjunt que, durant tota la temporada, ha estat perseguit per les baixes per lesió de jugadores importants del planter i juntament amb un Cadet A, comandat per l’Hugo Gotuzzo qui, amb un extens grup, ha mostrat un gran nivell durant tot el curs, fet que ha donat els seus fruits arribant a l’objectiu marcat al Setembre.
Ara toca ja enllestir dels darrers partits a Segona per, després d’unes merescudes vacances, encetar la temporada vinent amb les millors condicions possibles.
Enhorabona noies!!