ARRIBA LA COPA D’ESPANYA DE DIVISIÓ D’HONOR

Sense massa temps per canviar de xip demà començarà a les instal·lacions del CN Terrassa la 32a edició de la Copa d’Espanya de Divisió d’Honor. I es disputarà en piscina de 50 metres.

La Copa és una competició molt emocionant amb els millors 8 clubs de categoria masculina i femenina i és una competició que, històricament, se’ns dóna bé.

Les set primeres edicions (1990-91 a 1997-98) participaven 8 clubs amb els dos equips i la puntuació era conjunta i, d’aquestes , en vam guanyar quatre. I apartir de la 1998-99 la van passar a disputar els 8 millors clubs masculins i els 8 femenins. I amb aquest nou format s’han obtingut 7 títols masculins i 4 femenins.

I haguéssin estat més sino fos perquè després de guanyar les dues categoríes la temporada 2012-13, en una decisió sorprenent es va renunciar a participar-hi fins la temporada 2016-17. Després quan es va decidir tornar-hi a participar a la temporada 2017-18 es va haver de començar a segona divisió on vam guanyar en les dues categories i, la temporada següent, vam guanyar també les dues categories i, per fi, a la temporada 2019-20 vam tornar a la Divisió d’Honor i amb l’equip femení pujant al pòdium en tercer lloc.

A la temporada passada es va aconseguir el títol en categoria masculina i sots campiones en categoria femenina.

Aquesta temporada l’objectiu és intentar revalidar el títol en categoria masculina i fer-ho el millor possible en categoria femenina ja que és un equip nou, amb noves incorporacions i gent jove de la pedrera, amb molt per aprendre i millorar.

Hi participaran aquests altres clubs:

  • Categoria Masculina: Real Canoe NC, CN Sant Andreu, CD Gredos San Diego, CN Terrassa, CE Mediterrani, Madrid NC, CN Ferca San José.
  • Categoria Femenina: CN Sant Andreu, CD Gredos San Diego, CDN Bidasoa XXI, CN Barcelona, CN Tenis Elche, Real Canoe NC i CE Mediterrani.

Força Saba, força equip!!