Aquatló social al Club

Aquest dissabte 16 d´abril es va celebrar l’Aquatló Social organitzat per la Secció de Triatló del Club. Es va organitzar en tres modalitats depenent de l’edat dels participants, menors (8 a 12 anys ), infantils (de 13 a 15 anys), i adults (a partir de 16 anys).

La prova que consistia en nedar a l’espectacular piscina descoberta de 50 m de Can Llong les distàncies corresponents a cada edat (50 m els menors, 150 m infantils i 500 m adults ), finalitzava després d’aquesta prova amb la cursa a peu al llarg del c/ Budapest, que per aquesta ocasió estava tallat al trànsit.

Aquesta edició va sorprendre pel gran número d’inscrits i la gran participació que va tenir de categories menors (a partir de 8 anys), i és que el Triatló al Club ja és un esport que arrenca amb força aquesta temporada, i que fins i tot desperta l´interès dels més petits per practicar-lo.

Els components de la Secció de triatló hi van prendre també part, demostrant una vegada més la seva bona preparació de cara a aquesta temporada de la mà del nostre tècnic Julio César Cervantes.

Un matí ple d’esport, una bona organització i molt bona companyia, que va acabar amb un pica-pica i sorteig de material pels participants.