ALEX BOCANEGRA, NOU DIRECTOR TÈCNIC DE LA SECCIÓ DE TENNIS TAULA DEL CLUB

Després de l’anunci de l’adéu de Jordi Morales com a entrenador de la secció de tennis taula del Club Natació Sabadell, l’entitat nedadora ja té el seu substitut. Es tracta d’Alex Bocanegra, que des de fa unes temporades feia les tasques d’ajudant tècnic al CTT Badalona. Bocanegra és de Barcelona i té 22 anys. Tot i la seva joventut porta ja unes temporades formant-se i fins i tot ha visitat Xina, on el tennis taula és l’esport Rei, per veure com es treballa en el país que domina absolutament aquest esport.

Alex Bocanegra iniciarà la seva etapa al Club a finals del mes d’agost quan començaran oficialment els entrenaments. La pretemporada per als jugadors dels primers equips i juvenils començarà a partir del 26 d’agost i els entrenaments oficials de l’Escola de tennis taula el 2 de setembre. La Lliga 2019/2020 arrencarà el cap de setmana del 28 i 29 de setembre.

La pròxima temporada el CN Sabadell comptarà amb equip a Divisió d’Honor masculina, Primera Nacional masculina, Primera Nacional femenina, Tercera Nacional masculina, dos equips a Preferent, Segona Territorial A, Tercera Territorial A, Tercera Territorial B, a més de dos equips a 1a Divisió de Veterans i 3a Veterans. Seran 12 equips federats.

En l’actualitat, la secció de tennis de taula del Club va pel camí del centenar de palistes de totes les edats, des dels prebenjamins fins als veterans, a més dels no federats. Aquesta darrera temporada, pel que fa a la pedrera destaca el 3er lloc per equips al Circuit Promeses, el títol de campió de Catalunya benjamí i la medalla de bronze per equips en el Campionat d’Espanya benjamí. A més, els Veterans van ser campions de Lliga de 1a Divisió, campions de Catalunya i subcampions d’Espanya i es van aconseguir els ascensos sèniors a Primera Nacional, Tercera Nacional i Preferent.