ACTIVITATS AQUÀTIQUES PER A ADULTS

Activitats abonament

Al Club hi trobaràs tot tipus d'activitats aquàtiques per gaudir del lleure a l'aigua, de l'aprenentatge i el perfeccionament de la natació, per a la pràctica d’exercicis i rutines, per evitar problemes d’esquena i reduir tensions provocades pel dia a dia. Posem al teu abast el nostre equip tècnic que et guiarà i t’ajudarà en la realització d'exercicis i rutines per millorar la teva activitat aquàtica.

Per poder participar de totes aquestes activitats, la millor opció és la contractació de l'abonament mensual on s'inclou Natació per Adults, Aiguagim, Fibromiàlgia i Perfeccionament. Amb l’abonament podràs assistir a qualsevol d’aquestes activitats prèvia reserva.

Cursos

El Club t’ofereix diferents activitats relacionades amb la natació i la pràctica d’exercici físic en un entorn aquàtic. Actualment el Club posa a la teva disposició tres cursos ben diferents: els cursos de Pre part i Mare-Nadó (per a dones embarassades o que han tingut un bebè) i el curs Open Water, per aquells esportistes que volen iniciar-se o millorar en la pràtica de la natació de llarga distància o aigües obertes.

Classes particulars

HORARIS

ABONAMENTS

Natació + Aiguagim

9,95€ / mes

  • de dilluns a divendres

Aquàtiques + Dirigides

9,95€ / mes

  • de dilluns a divendres