Vols organitzar activitats extraescolars a Sabadell? Al Club Natació Sabadell t’ajudem a aconseguir-ho, ja que posem a la disposició dels centres educatius de la ciutats i voltants, les nostres excel·lents instal·lacions i l’equip de professionals amb el qual comptem per a la pràctica d’esports o activitats poliesportives en qualsevol dels nostres centres.
Sabem que la necessitat de desplaçar-se als nostres clubs pot ser un inconvenient, per això també pots organitzar qualsevol activitat extraescolar a Sabadell a les instal·lacions de l’escola amb els nostres monitors i tècnics, que es desplaçaran per a impartir-les els dies i a les hores establertes. Així els participants no necessiten traslladar-se, facilitant d’aquesta manera l’accés a aquestes.

Al Club Natació Sabadell considerem important fomentar un hàbit de vida saludable que comporta la pràctica d’esport o l’exercici físic de manera freqüent, sent conscients que com més aviat possible s’adquireixi majors són les probabilitats que es mantingui en l’edat adulta.

Posem a disposció d’escoles i AMPAS les nostres instal·lacions i professionals per activitats extraescolars a Sabadell.

Entre les activitats esportives que oferim al Club Natació Sabadell trobem els cursos de natació a Sabadell que impartim a les nostres excel·lents piscines, tant interiors com exteriors. Els nostres tècnics especialitzats imparteixen classes de crol, esquena, braça i papallona de diferents nivells, des d’iniciació, fins a perfeccionament, manteniment i entrenament. La nostra àmplia oferta d’opcions pel que fa a horaris, sent de dilluns a divendres, fa molt accessible aquestes classes enytre els adults i els infants.

A més d’activitats aquàtiques són molts els serveis esportius a Sabadell que oferim en els nostres centenaris clubs, ja que comptem amb unes completes i àmplies instal·lacions que permeten la pràctica de nombrosos esports, activitats dirigides, entrenaments personals, etcètera. Treballem perquè la nostra proposta sigui completa i estigui actualitzada, amb una gran varietat de classes programades al llarg de la setmana en diferents horaris.

Formulari contacte

Club Natació Sabadell li vol informar que les dades recollides en aquest formulari seran tractades amb totes les garanties que marca l’actual normativa de protecció de dades i amb la unica finalitat de proporcionar-li la informació per vosté demanada respecte als serveis de Club Natació Sabadell.

Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, a la portabilitat o l’oblit, dirigint-se per escrit a: Club Natació Sabadell. Delegat de protecció de dades, C/Montcada,2 (08203), Sabadell, o per correu electrònic a l’adreça:  rgpd@nataciosabadell.cat