ACTIVITATS ABONAMENT

Al Club hi trobaràs tot tipus d’activitats dirigides per gaudir de l’esport, posar-te en forma i vetllar per la teva salut a través de la pràctica de diferents rutines i exercicis, entrenament al gimnàs, sessions dirigides amb música i bicicleta… Aconseguiràs incorporar l’esport com un hàbit i gràcies als nostres professionals et garentim una execució segura i un aprenentatge individualitzat.

Per poder participar de totes aquestes activitats i escollir entre un gran ventall de sessions com l’aeròbic, el GAC, el Circuit Xtrem, la millor opció és la contractació de l’abonament mensual i podràs assistir a qualsevol d’aquestes activitats.

ENTRENAMENT PERSONAL

El Club Natació Sabadell ofereix el SERVEI d’Entrenadors Personals Club (EP), amb els quals podràs aconseguir els teus objectius ràpidament. Amb el teu EP aprendràs a executar
correctament cada exercici, podràs muscular i definir el teu cos i perdràs els quilos que et sobren. Milloraràs progressivament i constantment i podràs entrenar-te per practicar un esport concret.

Si es tracta de recuperar-se d’una lesió, o de persones amb patologies específiques, l’entrenador personal garanteix un nivell d’atenció i dedicació superior a qualsevol altre tipus
d’entrenament.

CURSOS

El Club posa al teu abast totes les possibilitats de l’esport per estar sempre al dia i gaudir de les darreres novetats en fitness, en activitats de musculació i activitats dolces, així com activitats de defensa personal o de contacte com l’Aikido, el Kick-Boxing o el Boxkarate i per aquells que us agrada ballar us donem la possibilitat de fer-ho amb els actuals campions d’Espanya de Balls de saló i tropicals.

Fes-te’n soci