La Fundació Club Natació Sabadell i l’Hospital Parc Taulí han iniciat un nou projecte de teràpia aquàtica a infants pacients del Centre d’Atenció Precoç a les instal·lacions del Club, gràcies al conveni de col·laboració d’ambdues entitats.

Aquest acord servirà perquè l’hospital pugui implementar aquest teràpia de treball aquàtic i fisioterapèutic a infants de 2 a 5 anys. La Dra.Torra, coordinadora del cdiap, ha destacat la importància d’aquest tractament i assegura que la teràpia ofereix una millora en el tractament de problemes de psicomotricitat.

En Claudi Martí, presdient de la Fundació i el Club Natació Sabadell, ha valorat molt positivament el projecte i ha assegurat que participar en iniciatives com aquestes “és un plaer i un honor” per a nosaltres.

L’acte de divendres dia 21 de juny ha servit també per presentar la donació de la Fundació Club Natació Sabadell a l’hospital, es tracta d’un cotxe elèctric que es destinarà a l’àrea de Pediatria per ajudar a humanitzar l’hospital i per portar els nens cap a les sales d’operacions.