Acord de col.laboració entre el Club i Cafès Pont

El Club Natació Sabadell a través de la seva Fundació, i l’empresa sabadellenca Cafès Pont han arribat a un acord de col.laboració, en el qual aquesta vol impulsar de la mà del Club accions a favor de la pràctica esportiva que porta a terme en diversos programes.

Fem Esport

Esport adaptat

L’esport adaptat és tota aquella activitat físico-esportiva que és susceptible d’acceptar modificacions per possibilitar la participació de les persones amb discapacitats físiques, mentals i/o sensorials. Actualment els esports adaptats compten amb les seves pròpies lligues i competicions on els esportistes amb discapacitats participen i gaudeixen de l’esport i al mateix temps contribueixen al seu procés de rehabilitació física, psicològica i/o social.

Esport-ciutat

L’organització de diferents activitats físiques es fan de manera unilateral o bé amb la col·laboració d’altres entitats esportives del municipi. L’objectiu és implicar a la ciutadania en la pràctica de l’esport.

Fem Salut

Recolzament d’activitats on el benefici està associat a la salut tant en prevenció com en rehabilitació, difusió i divulgació de malalties que afecten a parts importants de la nostra societat. Amb aquest recolzament s’ajuda a normalitzar certes malalties i a tenir un coneixement millor dels seus efectes i dels seus tractaments.

Fem cultura

La fundació col·laborarà amb les entitats de la ciutat i demarcació que fomentin els valors de la nostra cultura creant i donant suport a la Coral Fundació CNS.

Fem entorn

S’estableix un marc per poder dur a terme campanyes i activitats que contribueixin a la millora del nostre entorn. Dins d’aquesta àrea s’ubicarà totes aquelles accions de suport al mediambient, de treball en l’eficiència energètica, de foment del reciclatge, accions formatives a nivell de l’escola Santa Clara i programes i campanyes de sensibilització dirigides a tota la massa social del Club Natació Sabadell.