Acord de col.laboració entre el Club i Apialia Sabadell

El Club i Apialia Sabadell (sel.lecció d’immobiliàries del col·lectiu API a Sabadell) han arribat a un acord perquè aquesta entitat es converteixi en nou patrocinador de la nostra entitat. L’acte de la signatura va tenir lloc el passat dimarts 12 de novembre a les instal.lacions del Club del carrer Montcada, amb la presència del president del Club, Claudi Martí i el president d’Apialia Sabadell, Xavi Santos.

Per part del Club, el president va voler destacar la importància d’acords com aquests amb empreses locals, per donar més valor a la feina de formació esportiva que està realitzant el Club en totes les seves seccions. Per la seva banda, Xavi Santos va voler posar de manifest l’aposta d’Apialia Sabadell per l’esport de formació, fent especial incidència als valors que es transmeten als més joves.

L’acord entre el Club i Apialia incideix en el patrocini a l’equip femení de waterpolo del Club, que lluirà el seu logo a les samarretes i també a les seccions de bàsquet, volei i futbol sala, que també tindran el logo d’Apialia a les samarretes d’entrenament.

La durada de l’acord és per aquesta temporada i prorrogable.