A SEMIFINALS DESPRÉS DE 34 PENALS!!

Sabíem que seria difícil però els nostres jugadors han lluitat, han patit i, al final, ho han aconseguit després d’una de les tandes de penals més llargues de penals de la història!!. En total s’han llençat 34 penals (17 per banda).

Com ja es va veure en el partit d’anada el partit seria igualat i, amb distàncies mínimes que no passaven dels dos gols de diferència.

Així el partit ha començat amb un primer parcial igualat (2-2). Al segon els italians s’avençaven i arribaven al descans amb dos gols d’avantatge (6-4), però lluny de baixar els braços els nostres tornaven a posar l’empat al final del tercer quart (7-7). I s’arribava al darrer quart amb tot per decidir però patint per les exclusions ja que, tot i aconseguir mantenir l’empat, s’arribava als penals amb dos jugadors menys amb 3 faltes i no podrien xutar els penals (Ramiro Veich i Francisco Valera).

Però malgrat tot s’ha disputat la tanda de penals amb suspens final. Després de tirar 15 penals per banda (25-25) els italians fallaven, però en el següent hem estat nosaltres qui hem fallat. Màxima tensió. I els italians tornaven a fallar i ara tot depenia de nosaltres i en Lalo López-Escribano marcava el 16è penal i deixava el marcador en el 25 a 26 definitiu.

Parcials: 2-2, 4-2, 1-3, 3-3 i 15-16 p.p.

Golejadors: amb 5 gols Sergi Cabanas (2+3tp), Bernat Sanahuja (2+3tp) i Lalo López-Escribano (1+3tp), amb 4 gols Francisco Valera i Kanstantsin Averka (1+3tp) i amb 3 Lluc Bertran (tp).

Gran treball de tots els jugadors i a destacar el paper del nostre porter Edu Lorrio aturant els dos penals finals.

Els equips classificats per semifinals han estat: CC Ortigia (ITA), Telimar Palermo (ITA), CN Barcelona i CN Sabadell.