A SEMIFINALS DE LA COPA CATALUNYA

Waterpolo – Ahir es va disputar el partit de tornada dels quarts de final de la Copa Catalunya Femenina.

El nostre equip va enfrontar-se amb el CN Sant Andreu al que ja havia vençut al partit d’anada. I, en aquest segon partit, es va repetir el guió amb un clar domini de les nostres jugadores.

El partit va començar amb molta igualtat i, al final del primer període, han aconseguit situar-se amb un gol d’avantatge (2-1) amb gols de Sabrina Van der Sloot i Maartje Keuning.

Al segon parcial les nostres jugadores van augmentar la diferència fins als 5 gols i van encarrilar el partit. Els gols els van marcar Judith Forca amb 2 i Maartje Keuning, Maica Garcia i Ona Jurado amb 1 i van deixar el marcador al descans amb 7 gols a 2.

A la represa les jugadores visitants van reduïr en un gol la diferència: 8 a 4 al final del tercer parcial. El gol el va marcar Irene Casado.

Finalment al darrer parcial el resultat va ser a la inversa i el 2 a 1 va ser favorable al nostre equip amb gols de Maartje Keuning i Judith Forca i el marcador final va ser de 10 gols a 5.

Parcials: 2-1, 5-1. 1-2, 2-1
Golejadores: Maartje Keuning (3), Judith Forca (3), Sabrina Van der Sloot (1), Irene Casado (1), Maica Garcia (1) i Ona Jurado (1)

Ara la piscina del CN Mataró serà la seu de les semifinals i final els propers díes 18 i 19. La primera semifinal serà el proper dilluns 18 a les 14.00 hores entre el nostre equip i el CE Mediterrani i a les 15.30 hores entre el CN Mataró i el CN Terrassa.

Esperem que el nostre equip pugui arribar a la final del dia 19.