A LA FINAL!!

A la final!!!. Demà el nostre equip disputarà la seva vuitena final, tai com es preveia, davant de l’anfitrió Olympiakos Piraueus.

Ara bé la semifinal amb el Plebiscito Padova no ha estat fàcil ja que han passat de dominar totalment el partit al final del tercer parcial a patir al final.

Però anem a pams. El partit ha començat amb molta igualtat (2-2) al final del primer parcial i al descans ha aconseguit marxar d’un gol (4-3). A la represa tot ha canviat i un extraordinari tercer parcial ha permès portar la diferència a 6 gols amb un contundent 9 a 3 que semblava definitiu. Però al darrer quart la situació ha girat com un mitjó i, mentre les italianes s’anaven acostant al marcador, les nostres jugadores no han pogut materialitzar cap ocasió i ha vist com s’anaven perdent efectius. Primer la Brigitta, després la Maggie i, finalment la Maica i les italianes es posaven a un sol gol a 40″ (9-8).

Per sort han aconseguit fer-se amb la darrera possessió i el marcador ja no s’ha mogut.

Un patiment i una lliçó de cara a la final de demà on cada acció, cada detall determinarà el desenllaç final i que no es poden refiar ni relaxar en cap moment.

Parcials: 2-2, 2-1, 5-0, 0-5
Golejadores: amb 6 gols Judith Forca i amb 1 Catharina Van der Sloot, Maggi Steffens i Nona Pérez.

Demà a les 16.00 hores (hora d’aquí) es disputarà la gran final.

Tota la sort i força per les nostres jugadores.